Sushirestaurangen i Uppsala som utvecklar den traditionella sushin

På Sushi 54 är vi nytänkande och serverar modern sushi med spännande smaker. Vi brinner för att göra sushi på ett nytt sätt som skiljer sig från den traditionella japanska sushin. Med många års erfarenhet inom branschen och ett genuint intresse för mat lyfter vi sushi till en ny nivå där kvalitet och fina råvaror är utgångspunkten. Vår ljusa och fina restaurang på Råbyvägen 54 öppnade i januari 2020 och vi är väldigt stolta över vad vi åstadkommit hittills. Vi strävar alltid efter att bli bättre än vi var igår och vill göra det tillsammans med er.

Studentrabatt
Uppsala är en studentstad och vi tycker att alla studenter ska kunna unna sig riktigt god sushi då och då. Därför får alla studenter 10 % rabatt hos oss. Både Mecenatkort och Studentkortet (STUK) fungerar!

Hållbarhet och ansvar
Hållbarhet är viktigt för oss på Sushi 54 och vi jobbar hårt för att ta vara på alla råvaror och svinna så lite som möjligt. Vår populära sushitaco togs exempelvis fram just för att ta tillvara på riset i botten av riskokaren som blir krispigt av värmen. Perfekta tacoskal! Laxen i sushitacos är dessutom bitar som blivit kvar efter att sushikockarna skurit laxen till sushin. Den vita fisken som blir kvar när vi skurit den gör vi ceviche av. Grönsaker som blir över använder vi till såser eller till att fritera vår tempuradon. Rester från rättika och betor blir fina ätbara dekorationer till våra sushirätter. Vi försöker ständigt komma på nya användningsområden för maten och slänger sällan någonting.

Öppettider:

Måndag : Stäng
Tisdag : 15.00 - 21.00
Onsdag - fredag : 11.00 - 21.00
Lördag : 12.00 - 21.00
Söndag : 12.00 - 20.00